Cindy is een dame die begripvol naar je verhaal luistert. De rust die ze uitstraalt en de inzichten die ze me hielp verkrijgen, gaven me de kracht om alles rustig op een rijtje te zetten en stap voor stap mijn persoonlijke uitdagingen te boven te komen. Ik ben haar oprecht dankbaar - Hilde (Galmaarden)

Lees meer testimonials

Testimonials

Cindy is een dame die begripvol naar je verhaal luistert. De rust die ze uitstraalt en de inzichten die ze me hielp verkrijgen, gaven me de kracht om alles rustig op een rijtje te zetten en stap voor stap mijn persoonlijke uitdagingen te boven te komen. Ik ben haar oprecht dankbaar - Hilde (Galmaarden)

Cindy is warm, open, authentiek en ziet jou staan. Ze kijkt naar wat jij kan, hoe jij het best in je kracht staat en hoe je het best met uitdagingen om kan gaan. Ze zorgt dat jij je welkom voelt. Cindy is bescheiden, vakkundig en doelgericht. Met haar vakkennis en wilskracht maak je zeker een stap vooruit!   (Rose May, Accenture)

Lieve Cindy, bedankt voor ons fijne gesprek! Je hebt bepaalde zaken heel erg helder voor mij beschreven en hebt me tips gegeven waarmee ik echt verder kan! Heel erg bedankt!" (Debbie)

Cindy was mijn stagementor en ik vond het ongelooflijk fijn om met haar samen te werken omdat ze tijdens de coach-momenten steeds bruikbare feedback en praktische hulpmiddelen aanreikte. Ze hielp me zaken op een andere manier en via verschillende perspectieven zien. Door haar houd ik meer rekening met mezelf én met anderen rondom me. Onze samenwerking was één van de meest leerrijke momenten van mijn leven. Ze is werkelijk een inspirerend persoon" (Stefanie R.)

Zonder veel omhaal van woorden weet Cindy dankzij haar luisterend oor en een bijzonder scherp observatievermogen de dingen bij naam te noemen. Op 2 uur tijd heb ik een waaier aan duidelijke tips gekregen om mijn job search in te richten naar mijn wensen en talenten (Gilles V.)

Al vanaf het eerste contact met Cindy tijdens mijn yogalessen bij Unilever, was ik als hooggevoelige persoon verheugd om zo'n warme persoon aan te treffen in een toch eerder industriële bedrijfssetting. Cindy slaagt er erg goed in om vanaf het eerste contact een persoonlijke sfeer van vertrouwen en begrip te scheppen, waarin je het gevoel krijgt dat je haar alles kan vertellen, en er een zinvol antwoord op terug krijgt. Ik genoot van onze gesprekken ter voorbereiding of afronding van de yogalessen en hoop dat ze met haar eigen praktijk velen mag helpen om zichzelf en hun levenskracht terug te vinden (Sharon V.)