Cindy is een dame die begripvol naar je verhaal luistert. De rust die ze uitstraalt en de inzichten die ze me hielp verkrijgen, gaven me de kracht om alles rustig op een rijtje te zetten en stap voor stap mijn persoonlijke uitdagingen te boven te komen. Ik ben haar oprecht dankbaar - Hilde (Galmaarden)

Lees meer testimonials

Zelfontwikkeling - hoogsensiviteitZelfontwikkeling op je eigen ritme

De filosofie van Samalaya is om je tot rust te laten komen en stil te laten staan bij jezelf. Alleen dan kan je luisteren naar wat je echt wilt en kan je ware potentieel ontluiken. Van hieruit zetten we stappen om je sterker in je kracht te laten staan en werken we aan je zelfontwikkeling. We gaan na wat jij als “lastig” ervaart, of waar het knaagt, en gaan samen op zoek naar wat je nodig hebt om tot zelf-vervulling te komen. We doen dit stap voor stap, met oog voor jouw noden en ritme, en maken gebruik van behapbare en eenvoudige technieken. Deze filosofie is toepasbaar op tal van onderwerpen; hoogsensitiviteit, zelfzorg en eigenliefde, een nieuwe invulling geven aan je werk en bovenal, leven naar wat je hart je influistert.

Aandacht voor hoogsensitiviteit

Hoogsensitiviteit is een kostbare gave die ervoor zorgt dat je het leven op een bijzondere en intensere manier beleeft. Onvermijdelijk brengt deze sensitiviteit ook de nodige uitdagingen met zich mee. Belangrijk hier is om dicht bij jezelf te blijven en aan zelfzorg te doen. Daarom gaan we tijdens de gesprekken en sessies vooral “voelen en doen”. We kruipen even uit het “moeten” van ons hoofd om zo op een zachte manier te ontdekken waar jouw grootste uitdagingen liggen. Daarna brengen we meer evenwicht, rust en zelfvertrouwen binnen je sensitieve gave. Want hoogsensitiviteit herbergt tenslotte een waardevolle schat aan mogelijkheden en talenten. En deze help ik jou ook graag ontdekken.

Eenvoudige oefeningen

Wat de technieken ook zijn, we gaan uit van jouw noden en jouw wensen en we zien erop toe dat je de verworven inzichten ook heel makkelijk thuis kan toepassen. De gesprekken zijn confidentieel en de aanpak wordt op jouw maat en tempo bepaald. Een eerste kennismaking duurt ca 1,5 uur. Wat vervolgafspraken betreft, kan dit variëren.

Jij staat centraal

Het belangrijkste is dat jij je comfortabel voelt bij de aanpak en voelt dat jouw noden aangesproken worden. Een deugddoende babbel kan soms ook al wonderen verrichten. Voel je dus welkom.