Cindy is een dame die begripvol naar je verhaal luistert. De rust die ze uitstraalt en de inzichten die ze me hielp verkrijgen, gaven me de kracht om alles rustig op een rijtje te zetten en stap voor stap mijn persoonlijke uitdagingen te boven te komen. Ik ben haar oprecht dankbaar - Hilde (Galmaarden)

Lees meer testimonials

Jouw stempel op de wereld

 

Heb jij wel eens gehoord dat jij “de wereld niet kan veranderen”? Leg je je daar ondertussen wat bij neer of raakt het jou net dat we vaak niet meer zien hoe sterk we wél zijn en dat we op onze manier de wereld constant beïnvloeden en dus wel veranderen? Als jij glimlacht naar iemand in de supermarkt of je er spontaan aan denkt ook een koffietje voor jouw collega te halen, dan hebben jouw keuzes wel degelijk invloed. De persoon in de supermarkt was misschien net aan het piekeren, en jouw glimlach verwarmde zijn hart. En die collega, die kon misschien best een kopje koffie gebruiken na een lange file en bedacht mogelijk door jouw vriendelijkheid dat haar dag toch nog leuk kon worden.

 

 

We weten nooit hoe we de mensen rondom ons exact beïnvloeden, maar onze acties hebben wel degelijk effect. Wij maken wel het verschil. En als wij een verschil kunnen betekenen voor anderen, dan kan dit zeker ook voor onszelf. Bekijk dus eens waar jij jezelf blij kan maken, moed inspreken, en bekijk eens wat jij nodig hebt om jouw wereld te veranderen. Misschien lust jij ook wel een kopje koffie of verwarmt jouw glimlach ook je hart?