Cindy is een dame die begripvol naar je verhaal luistert. De rust die ze uitstraalt en de inzichten die ze me hielp verkrijgen, gaven me de kracht om alles rustig op een rijtje te zetten en stap voor stap mijn persoonlijke uitdagingen te boven te komen. Ik ben haar oprecht dankbaar - Hilde (Galmaarden)

Lees meer testimonials

The longest journey is the journey inward

 

Iedereen zal je wel al gevraagd hebben wat je goede voornemens zijn voor het nieuwe jaar en wat jouw "doelen" zijn voor 2016. Ik heb altijd een dubbel gevoel als ik het woord "voornemens" hoor vallen. Het klinkt dan vaak alsof we ons nog meer druk opleggen ("meer sporten", "minder snoepen") of iets doen wat we niet oprecht willen. Niet gek dus dat de meeste goede voornemens geen lang leven gegund is.
 
Daarom nodig ik je dit jaar uit om te kiezen voor dat wat je werkelijk gelukkig maakt, iets waarvan je voelt dat het goed voor je is en een glimlach op je lippen tovert. Luister meer naar je hart en breng meer tijd met jezelf door... Geef jezelf jezelf kado. Luister meer naar je innerlijke stem, voel waar jij deugd van hebt en ontdek opnieuw wie jij bent en wat jou gelukkig maakt.
 
“The longest journey
Is the journey inwards.
Of him who has chosen his destiny,
Who has started upon his quest
For the source of his being"

(Dag Hammarskjöld)