Cindy is een dame die begripvol naar je verhaal luistert. De rust die ze uitstraalt en de inzichten die ze me hielp verkrijgen, gaven me de kracht om alles rustig op een rijtje te zetten en stap voor stap mijn persoonlijke uitdagingen te boven te komen. Ik ben haar oprecht dankbaar - Hilde (Galmaarden)

Lees meer testimonials

“Het hart is van nature kalm en vredig, helder en sterk” -  (Eckhart Tolle)

 

Voor alle superhelden die hun hart openstellen, die in hun ziel laten kijken, die zich kwetsbaar opstellen en anderen dapper toelaten in hun leven, is het soms moeilijk om het hart kalm, vredig, helder en sterk te houden.

Vraag je hart daarom om de storm even met je uit te zitten, als rots in de branding, als moedige metgezel en trouwe compagnon… Wees samen dapper. Laat het zijn met alle emoties; verdriet, twijfel, angst of net intense blijdschap en vreugde.

Schenk jezelf in liefde en mededogen je hart en je eigen waarheid, zoek samen met jouw hart waar het weer rust vindt. Laat je hart openstaan voor kansen en spreek je diepste dromen uit ook al voel je je kwetsbaar. Want net in die kwetsbaarheid schuilt je grootste kracht. Spreek je hart moed toe, schenk het warmte en fluister … “Hold on, my Heart” (P.Collins).

Februari, maand van de liefde en het hart. Geniet…

 

Hold on my heart
Throw me a lifeline
I'll keep a place for you
Somewhere deep inside

Hold on my heart
Please be patient
'Cause there has never been a time
That I wanted something more