Cindy is een dame die begripvol naar je verhaal luistert. De rust die ze uitstraalt en de inzichten die ze me hielp verkrijgen, gaven me de kracht om alles rustig op een rijtje te zetten en stap voor stap mijn persoonlijke uitdagingen te boven te komen. Ik ben haar oprecht dankbaar - Hilde (Galmaarden)

Lees meer testimonials

Diepgaande interesse in de mens

Cindy MattheusIk heb altijd een diepe interesse en passie gehad voor de innerlijke wereld van de mens, wat het achterliggende verhaal is van iemand en wat ons drijft. Want deze drijfveren bepalen voor een groot deel wie we zijn, evenals onze innerlijke talenten en de manier waarop we deze benutten. Ik ben ook altijd benieuwd naar wie volgens zijn hart leeft en wie de wereld ziet vanuit “normen” of verwachtingen van buitenaf.
 
Overal hoor je wel dat je je hart moet volgen, en naar je innerlijke stem moet luisteren, maar hoe doe je dat dan? Na vele jaren van onduidelijkheid, en me “anders” voelen, ben ik op zoek gegaan naar antwoorden over mijn gevoeligheid, mijn sterk inlevingsvermogen, en het gevoel dat ik in deze drukke maatschappij aan mezelf was voorbijgelopen. Maar het was pas na het ervaren van een burn-out dat ik volop ging zoeken naar manieren om sterker in mijn kracht te staan en te leven naar mijn hartenwens. In die periode legde ik voor het eerst de link naar mijn hoogsensitiviteit (HSP), wat me waardevolle inzichten bracht. Leren genieten van deze sensitieve gave, en het liefdevol begeleiden van mijn hoogsensitieve zoontje, hebben ook nog een extra dimensie aan mijn weten gegeven. De diepe wens mensen op mijn beurt te helpen in hun zoektocht naar hun ware ik, is het startpunt geweest van Samalaya.

Ervaring, studie & een innerlijk weten

Naast ervaringsdeskundige te zijn, en sterk aan te voelen wat in anderen speelt, is mijn kennis onderbouwd met talrijke opleidingen, workshops en een intensieve periode van zelfstudie. Hierdoor heb ik het beste van elke benadering gecombineerd tot een waardevolle en diepgaande aanpak. Ook heb ik 12 jaar bedrijfservaring waarbij ik medewerkers heb bijgestaan in het ontdekken en verder ontwikkelen van hun kerntalenten, met oog voor hun welzijn en (mentale) weerbaarheid .
Het is mijn oprechte wens mijn kennis met jou te delen en je te begeleiden opdat jij ook je leven werkelijk kan be-leven.

 

Cindy Mattheus