Cindy is een dame die begripvol naar je verhaal luistert. De rust die ze uitstraalt en de inzichten die ze me hielp verkrijgen, gaven me de kracht om alles rustig op een rijtje te zetten en stap voor stap mijn persoonlijke uitdagingen te boven te komen. Ik ben haar oprecht dankbaar - Hilde (Galmaarden)

Lees meer testimonials

Chakra Code - de basislading waarmee je geboren wordt

ChakraIedereen van ons is geboren met een basislading; een rugzakje, zeg maar, waarin je natuurlijke zijnswijze te vinden is. Deze lading bepaalt met welke levensinstelling je geboren bent en wat je meest diepgaande levenseigenschappen zijn. De mate waarin je in je omgeving de kans kreeg om naar jouw “basis” te leven of deze te uiten, is bepalend om je goed in je vel te voelen en een evenwichtig bestaan te leiden.

Berekening van de Chakra Code

De Chakra Code wordt berekend op basis van je geboortedatum, waarbij elk cijfer voor een van de chakra’s staat (meer over chakra’s). We gaan na welk cijfer aan jouw basis ligt en welk chakra dus het meest invloed op je heeft. Vervolgens gaan we na of je je hebt kunnen vormen en ontwikkelen naar deze basislading. Indien je te kampen hebt met klachten, zowel fysiek, mentaal als emotioneel, bespreken we samen wat tijdens je opgroeien gebeurd is en wat je kan ontwikkelen om deze basis weer in balans te krijgen.

 

Waarom gebruiken we de Chakra Code

De berekening van je Chakra Code kan je waardevolle inzichten brengen in terugkomende moeilijkheden en kan je ook attent maken op signalen die naar deze problematiek blijven leiden. Dit zal je in staat stellen het probleem sneller te herkennen en in te grijpen. De Chakra Code kan ook berekend worden voor het gehele gezin, waardoor je makkelijk de dynamieken binnen het gezin herkent en de vinger sneller op mogelijke moeilijkheden of uitdagingen legt. Ten slotte, kan het berekenen van de Chakra Code ook een diepgaandere dynamiek opleveren bij een therapeutisch of coachend gesprek.