Cindy is een dame die begripvol naar je verhaal luistert. De rust die ze uitstraalt en de inzichten die ze me hielp verkrijgen, gaven me de kracht om alles rustig op een rijtje te zetten en stap voor stap mijn persoonlijke uitdagingen te boven te komen. Ik ben haar oprecht dankbaar - Hilde (Galmaarden)

Lees meer testimonials

Ben jij aan de slag met je talenten?

Het is niet altijd makkelijk te weten wat je wilt met je leven, en dat geldt ook vaak voor je beroepsleven. Er zijn zoveel keuzes die je kan maken, en ook vanuit je omgeving komen er talrijke tips en adviezen. Maar hoe geraak je er dan nog aan uit en hoe weet je nu wat je echt wil doen, en waar je talenten liggen?

Het kan ook heel goed zijn dat je al jaren aan het werk bent, maar dat je het gevoel hebt jezelf onderweg verloren te zijn. Je “moet” misschien elke dag naar een job die niet meer bij je past of voelt je plots overweldigd door de “rat race”. Ergens werken of jezelf inzetten voor iets dat niet (meer) bij je hoort, kost heel veel energie en kan ertoe leiden dat je je vaak moe voelt, dat je motivatie zakt en je je niet meer goed kan concentreren op je taken. Helaas kan dit in een verder stadium ook leiden tot een bore of burn-out. Dit is zeker iets wat aandacht verdient, evenals jouw talenten, want deze zijn sowieso een oneindige bron aan potentieel.

Kortom: ben jij aan de slag met je talenten en krijg je energie van wat je doet?

Meer dan je talenten in kaart brengen

Meer dan het in kaart brengen van je talenten, is het zeker van even grootTalent Mapping
belang helder te hebben wat jouw drijfveren (motivatoren) zijn. Op die manier kan je extra zin geven aan wat je doet, wat een nog grotere voldoening brengt. Je drijfveren kan je ook zien als je motor; zij drijven je talenten, je creativiteit en geven opnieuw een dieper elan aan de energie die je in je werk steekt. En als je weet wat je talenten en motivatoren zijn, en ernaar werkt, dan presteer je niet alleen beter, maar dan heb je ook oprecht plezier in je werk en word je creatiever; je geraakt als vanzelf in een “flow” die je veel voldoening geeft. Dit zorgt er ten slotte ook voor dat je sterker in je kracht staat omdat je weet wat je echt wil en hoe jouw talent een verschil kan maken.

 

 

Beroepservaring en gevoel

Dankzij mijn 12 jaar bedrijfservaring in het begeleiden van medewerkers in de ontwikkeling van hun talenten en vaardigheden, kan ik rekenen op verschillende technieken om je bij te staan in je (professionele) groei. Los van de technieken of aanpak, is het bovenal een sterk aanvoelen dat me in staat stelt inzicht te verwerven in jouw wensen. Nadat we jouw talenten en motivatoren in kaart gebracht hebben, begeleid ik je ook in hoe je dit inzicht kan vertalen naar de arbeidsmarkt of een professionele activiteit. We bekijken samen welke zaken nog verder ontwikkeld kunnen worden om je carrièrewens te concretiseren en welke hierbij praktische hulpmiddelen zijn. Jij staat centraal en we houden de aanpak helder en eenvoudig.